Registerexperts, taxateurs en MfN-registermediators
Brand Aansprakelijkheid Taxaties Mediation
 
Bel of mail mij terug
Vul onderstaand formulier in en we bellen of mailen u terug.
Add Message-
-
Schadevaststelling en -afhandeling

Schadevaststelling en -afhandeling

Janze Expertisebureau staat voor u klaar als het gaat om het vaststellen van schade aan opstal, inboedel of inventaris. 

Wat te doen bij schade? 

Heeft u als particulier of ondernemer schade opgelopen als gevolg van brand, inbraak, waterschade, stormschade etc.? Meldt deze schade dan zo snel mogelijk bij uw verzekeraar.

Financiële gevolgen van bedrijfsschade

Een uitgebreide brandverzekering dekt alleen materiële schade. Na een kleine brand, inbraak of storm is de economische schade echter vaak groter dan alleen de materiële schade.  Janze Expertisebureau helpt u als registerexpert ook graag met het vaststellen van uw bedrijfsschade. Als wij uw onderneming hebben getaxeerd, kennen wij uw bedrijf en kan alles sneller geregeld worden als u ons direkt inschakelt.

Is de schade zeer ernstig en kunt u niet meer wonen en/of zorgt de schade ervoor dat uw bedrijfsvoering wordt beperkt, dan kunt u ons direkt inschakelen. Bel ons dan direkt voor telefonisch advies of voor het maken van een afspraak op 0228-567525. 

Een expertiseopdracht kunt u ook via deze site aan ons doorgeven.

Jarenlange ervaring

Opstalschades vragen om brede kennis van moderne en traditionele bouwtechnieken. Inboedel- en inventarisschades juist vaststellen vraagt om specialistische kennis. Janze Expertisebureau heeft deze kennis in huis. Onze combinatie van kennis en ervaring zorgt voor een efficiënte schadevaststelling.