Registerexperts, taxateurs en MfN-registermediators
Brand Aansprakelijkheid Taxaties Mediation
 
Bel of mail mij terug
Vul onderstaand formulier in en we bellen of mailen u terug.
Add Message-
-
Geschilbemiddeling

Geschilbemiddeling

Gemiddeld eens in de vier jaar bent u betrokken bij een geschil. Als onpartijdig registerexpert brengen wij rapportages uit bij geschillen in de bouw- en interieurbranche en bij geschillen over schadeverzekeringen. Dit kan op verzoek van één of meerdere partijen. Als registerexpert werken wij hierbij volgens de richtlijnen van het NIVRE (Nederlands Instituut Van Register Experts).

Janze Expertisebureau biedt u de mogelijkheid van een  registerexpert die tevens staat ingeschreven bij het LRGD (Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen) en bij de MfN (Mediators federatie Nederland). Het uitbrengen van een deskundigebericht met toevoeging van mediation -zonder extra hoge kosten- behoort hierdoor ook tot de mogelijkheden.

Vraag ons om advies

Als het geschil onder de dekking van uw rechtsbijstandverzekering valt, worden -na overleg met uw rechtsbijstandverzekeraar- de kosten van mediation bijna altijd vergoed. Naast mediation bieden wij de mogelijkheid van informele geschilbemiddeling. Door het informele karakter, er wordt vooraf geen overeenkomst opgesteld, is er soms meer bereidheid bij de betrokken partij(en) om mee te werken aan een oplossing. Wij adviseren u graag over welke weg het meest geschikt is.